Μια ήρεμη απόδραση

Προς το τέλος του Μαρτίου μια απόδραση στο κοντινό Γαλαξίδι με την ομάδα του της Λήδας Σάνταλα. Θέσεις περιορισμένες γι' αυτό απαιτείται η έγκαιρη συμμετοχή. Μια απόδραση μέσα στην ομορφιά της φύσης που περιλαμβάνει ελεύθερο χρόνο για ήρεμες περιπλανήσεις στα στενά και τη παραλία του γραφικού επίνειου Γαλαξιδιού που βρίσκεται κοντά στην Ιτέα, μόλις 200 χιλ. από Αθήνα.
Ακολουθεί το κείμενο από το Σαντόμ:

Το Shantom και η Λήδα Shantala σας προσκαλούν σε ένα διήμερο χαλάρωσης στην ύπαιθρο κοντά στο Γαλαξείδι, για μια ανάσα μακριά από το άγχος και τις ταχύτητες του σύγχρονου κόσμου! Διακόπτοντας από όλα αυτά που μας κουράζουν καθημερινά, τόσο τα εξωτερικά όσο και αυτά που από μέσα μας βαραίνουν.
Θα «ζήσουμε» αυτό το τριήμερο ποιοτικά με:
Yoga, συστηματική σωματική, αναπνευστική και νοητική άσκηση, πνευματική εμβάθυνση, φιλοσοφία καθώς και απόλαυση της σιωπής και της γαλήνης.
Η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί φέτος για πρώτη φορά στο συγκρότημα «Ο μίτος της Αριάδνης», που βρίσκεται σ’ένα λόφο έξω από το ήσυχο και γραφικό Γαλαξείδι, σε ένα κτήμα είκοσι στρεμμάτων, με αμυγδαλιές και ελιές, όπου τη σιωπή διακόπτει μόνο το κελάιδισμα των πουλιών.

Ο Μίτος της Αριάδνης περιλαμβάνει ένα κεντρικό κτήριο, με χώρο για την άσκησή μας, και τέσσερις ξενώνες με δύο κρεβάτια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, θέρμανση, τζάκι και αυτόνομη αυλή - κήπο για την διαμονή των επισκεπτών. Για μεγαλύτερες ομάδες επισκεπτών υπάρχει δυνατότητα διαμονής σε κοντινούς ξενώνες. Όλα τα οικήματα, κτισμένα με ευαισθησία και προσοχή, εναρμονίζονται στο φυσικό περιβάλλον και προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα σε βουνά και θάλασσα. Ο τόπος προσφέρεται για ήρεμη διαμονή, δημιουργικές εξορμήσεις, αλλά και για δραστηριότητες πολιτισμού.
Το διήμερο θα περάσει με ώρες ποιοτικής συνύπαρξης αλλά και ελεύθερο προσωπικό χρόνο.
Η ημέρα μας θα ξεκινά με yoga asanas, pranayama, χαλάρωση & διαλογισμό. Θα παίρνουμε μαζί το πρόγευμα και θα συνεχίζουμε με φιλοσοφική ανάλυση κειμένων και συζήτηση.
Ελεύθερος χρόνος για ανάπαυση και γεύμα στις ταβέρνες του Γαλαξειδιού (5 λεπτά με το αυτοκίνητο, 15-20 λεπτά με τα πόδια), και το απόγευμα χοροθεραπεία, yoga και διαλογισμός. Μετά το βραδινό, χαλαρώνουμε παρέα με παιχνίδια & τραγούδι (όσοι παίζετε κάποιο όργανο φέρτε το —info web


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ερώτηση της Σφίγγας

Αλμπέρ Καμύ - Ο Ξένος

Γνωστοί - άγνωστοι