Om Shanti

Om Shanti

Madonna - Om Shanti Mantra Song
Shanti
Beatfarmer - Shanti

Μια νέα αίσθηση - σα να πετάς... Όμως ποτέ δεν πέφτεις, αλλά η νέα εμπειρία γεννά νέα αισθήματα και αισθήσεις στην αρχή. Το πως έφυγες απ' το σώμα παραμένει άγνωστο.

Ξαφνικά χωρίζεσαι και ξεκινάς στο νέο όχημα, μερικές φορές μέσα σε μια γαλάζια σφαίρα γύρω σου, άλλες φορές πάλι μέσα σε αναλαμπή αναμεμειγμένη με σκοτάδι άλλοτε πάλι, μέσα σ' ένα εξαιρετικά έντονο φως που διαπερνάται από χρυσές και κίτρινες εκλάμψεις. Η χαρά σου είναι απερίγραπτη και δεν εκφράζεται με λόγια. Μόνο εσύ αντιλαμβάνεσαι την εμπειρία (Anubhava)...

Χωρίς να γνωρίζεις για το πως άφησες το σώμα, ωστόσο είσαι πλήρως καθησυχασμένος ότι θα ξαναγυρίσεις. Αισθάνεσαι πως εισχωρείς απαλά και σιγά από μια μικρή δίοδο με αιθερική αίσθηση. Σαν αέρας που μπαίνει από ένα παράθυρο, εισέρχεσαι με το νέο αστρικό σώμα ξανά πίσω στο φυσικό σώμα. Εάν κάποιος αποζητά την αληθινή ευτυχία, τότε θα πρέπει να ελευθερωθεί από τον κλοιό του χοντρού σώματος.

Στην λεπτή ύλη υπάρχει μια δίχως τέλος ευχαρίστηση. Η διαφορά ανάμεσα στο λεπτό και το χοντρό έγκειται πως στο χοντρό επίπεδο η ευχαρίστηση είναι περιορισμένη. Κάποιος μπορεί να απολαμβάνει στο υλικό του σώμα αλλά όχι για πολύ.
Μόνο όταν θελήσει να απαλλαγεί από τις υλικές απολαύσεις μπορεί να εισχωρήσει στην πνευματική ζωή (λεπτό σώμα) εκεί που δεν υπάρχει τέλος.
περισσότερα 🧞‍♀️ εδώ


Madonna - Om Shanti L.P. "Ray of Light" 1998

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ερώτηση της Σφίγγας

Αλμπέρ Καμύ - Ο Ξένος

Γνωστοί - άγνωστοι